QUIMICA CULINARIA: ESTUDIO DE LO QUE LES SUCEDE A LOS ALIMENTOS ANT (Rexistro nro. 673164)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00482nam a2200157 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 991231s1996 sp g spa |
CDU | |
CDU | 54 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | COENDERS, A. |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | QUIMICA CULINARIA: ESTUDIO DE LO QUE LES SUCEDE A LOS ALIMENTOS ANT |
Autores | / COENDERS, A.; SANZ LOPEZ, ESTER (TRAD. |
EDICIÓN | |
Edición | 1 |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | ZARAGOZA |
Editorial | :ACRIBIA |
Data de publicación | ,1996 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 29 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | QUIMICA |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | SANZ LOPEZ, ESTER (TRAD. |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | Falta ISBN |
-- | 1 |
Retirado | Perdido | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
IES Virxe do Mar | IES Virxe do Mar | Sala préstamo | 1899-12-31 | Fondos Biblioteca | CED067000006635 | 2022-08-02 | 1 | Prestable |